Temse heeft 84 bevestigde besmettingen

TEMSE – Het wetenschappelijk instituut Sciensano heeft meer gegevens vrijgegeven over de coronacrisis in België. Ook de recente cijfers voor Temse zijn bekend.

Sciensano geeft elke dag een nieuwe stand van zaken over het aantal nieuwe besmettingen, hospitalisaties en overlijdens ten gevolge van het coronavirus.

Voor Temse zijn er tot vandaag (06-04-2020) 84 bevestigde besmettingen. Dit zijn er 2.81 per duizend inwoners. Dit zijn cijfers van patienten die positief getest werden op het coronavirus. Uiteraard zijn er waarschijnlijk ook inwoners die besmet zijn maar nog niet getest zijn.

 

Een gedachte over “Temse heeft 84 bevestigde besmettingen”

  1. De meest kwetsbaren (de ouderen ) werden het laatst beveiligd. M.a.w. te late levering van ffp2 maskers , hand gels , beschermde kledij en aangepaste opleiding die voldoende bescherming zouden bieden aan de zorgverstrekkers .Wie was verantwoordelijk voor wat ? Overmacht inroepen is de paraplu die men vlug hanteert. Duitsland , zelfs Nederland tellen een lager doden percentage . Dit is geen verwijt naar de duizenden moedige zorgverstrekkers want zij doen verder met de mogelijkheden die ze beschikbaar hebben op risico van hun eigen gezondheid . .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *