2000 chirurgische mondmaskers voor thuisverplegers

TEMSE – Tony Nai zaakvoerder van oosters restaurant de Sampan op de Markt in Temse en Kaai 22 op de Wilfordkaai schonk 2000 chirurgische mondmaskers aan de verantwoordelijke van Altrio thuisverpleging en Thuisverpleging Pollet.

Zij verenigen zowat 600 zelfstandige verpleegkundigen in één onafhankelijke Vlaamse organisatie. Het actiegebied situeert zich in Antwerpen en het Waasland, met Beveren als uitvalsbasis voor de Wase regio.

“Via een vereniging van familie in China kon ik chirurgische mondmaskers kopen.”, “Die schenk ik graag aan de thuiszorg-organisatie Altrio. Zo kunnen zij hun personeel voldoende beschermen bij het uitvoeren van hun levensbelangrijke job”, aldus Tony Nai.

“Met onze thuiszorg-organisatie zijn we heel dankbaar dat mensen denken aan de zorg”, klinkt het bij Kristof Schutyser. “Het is momenteel heel moeilijk om materiaal te krijgen en initiatieven van lokale handelaars zoals van Tony Nai van De Sampan appreciëren wij enorm. Zo kunnen we onze hulpverleners voldoende beschermen en kunnen zij veilig hun werk doen en zijn we samen sterk tegen corona”.

vlnr.: Christine De Clippeleir en Kristof Schutyser van Thuisverpleiging Altrio en Pollet samen met Tony Nai

000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *