Alain Vereecke (KSV Temse): “Onze werking krijgt steeds meer luister.”

TEMSE – Terwijl volgens de media de hele ‘Wase’ voetbalwereld in een neerwaartse spiraal is terechtgekomen, wil KSV Temse benadrukken dat alles nog zo zwart niet is als de buitenwereld nu wel denkt over het Wase voetbal.

“Hele artikels worden er geschreven over de Wase ploegen die op de degradatieplaatsen staan. En dan een halve zin Temse: KSV Temse staat als enige Wase club boven de degradatieplaatsen”, zegt voorzitter Alain Vereecke.

“Sinds onze heropstart een jaar geleden werd hier met beperkte middelen hard gewerkt aan een nieuwe visie binnen de club, met welteverstaan dezelfde medewerkers, maar vooral en op de eerste plaats een volledig nieuw A-team. Dat dit niet van een leien dakje zou lopen wist iedereen vooraf, maar er werd hard gewerkt door iedereen en er stond vrij snel een team op het veld.”

“Het voorbije jaar werden er ook mooie ­resultaten neergezet door het vernieuwde ­KSV-jeugdbestuur. Zo onder meer: gediplomeerde jeugdwerking, de pannaschool, de projecten Blue White Talents en BW Development om de individuele werkpunten van jeugdspelers aan te pakken, de psychologische opvolging BW Mental, alsook de BW Heartbeats ofte de conditionele opvolging via Polars voor de spelers vanaf de interprovinciale U14.

Kortom: een degelijke opleiding, met de focus op individuele ontwikkeling in teamverband. Wij ondervinden tot vandaag dagelijks dat onze werking meer luister krijgt in de regio. Omdat we geen jongeren willen teleurstellen, willen we de groep jeugdcoaches die willen meestappen in het verhaal uitbreiden, want zonder extra coaches en medewerkers is dit project niet mogelijk.”
(Bron: HN/ Dirk Van Bruysel)

Voorzitter Alain Vereecke (foto: ETW)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *