‘Vol huis’ voor viering Beste Café van Temse 2019 in café The Ranch

TEMSE/TIELRODE – Onlangs werd café The Ranch uit Tielrode door klanten, sympathisanten en lezers van de krant het Nieuwsblad voor de vierde opeenvolgende keer verkozen tot Beste Café van Temse. Om dat te vieren trakteerde zaakvoerder Bruno Blommaert klanten en sympathisanten op warme hapjes en een eighties fuif.

“Het is waanzinnig dat we de verkiezing nu al voor de vierde keer wonnen”,klinkt het bij Bruno Blommaert. “Maar onze klanten voelen zich dan ook erg verbonden met ons café. We zijn als het ware één grote familie. Daardoor mochten we vandaag weer spreken van een ‘vol huis’, en was er heel wat ambiance mede dankzij de muziek van deejay Rudy Prins.

Meer foto’s, (van interim-fotografe Eveline Claus), klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *