Fotoclub After 4 exposeert (verrassende) ‘Links’ in Het Molenhuis

TEMSE – Onder de titel ‘Links’ – niet in de betekenis van tegenstelling tot ‘rechts’, maar van ‘(ver)banden’ – exposeert fotoclub After 4 (Temse) tot maandag 11 november foto’s in Het Molenhuis (De Watermolen) op de Wilfordkaai.

De exposanten stellen elk 2 werken tentoon, die op één of andere manier met elkaar een link, een verband hebben. Dat kan zowel betrekking hebben op de inhoud van de foto’s als op de vormgeving, de kleur… Het resultaat is een schitterende tentoonstelling, een hoogtepunt in het 9-jarig bestaan van de vereniging.

Op de vernissage werd het woord gevoerd door voorzitter Rita Bredael en burgemeester Luc De Ryck.

De exposerende leden zijn An Van Wouwe, Beniti Meeus, Gerda Haegeman, Hedwige Schoenaerts, Hilde Roels, Jules De Leeuw, Lieve Bulteel, Lieve Dierick, Marleen De Molenaer, Marleen Hiels, Martine De Cauwer, Nele Van Raemdonck, Raf Van Meervenne, Rita Bredael, Robert Gossselin, Ronny Wullaert, Rudy Bredael en Viviane Van Cleemput.

De expo loopt in Het Molenhuis (Wilfordkaai 23a) tot 11 november en is gratis te bezoeken op zaterdag van 14 tot 20 u. en op zondag van 10 tot 18 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *