Kandidaten voor verkiezing Prins carnaval 2020 gaan er voor

TEMSE – Net zoals de voorbij jaren werden de kandidaten voor de prins carnavalverkiezing 2020 voorgesteld tijdens een kroegentocht. Liliane Wauters en Glenys Goossens gaan komend weekend de strijd aan voor de titel voor de 43ste carnavalsprins.

Liliane Wauters (49), lid van carnavalsvereniging Nabuko Donosor, is sorteerster bij de nachtploeg van BPost in Gent en neemt voor de eerste keer deel aan de verkiezing. “Volgende maand ben ik 16 jaar carnavalist”, vertelt Liliane. ‘Toen ik lid was van de toenmalige carnavalsgroep De Rockets was het thema ‘Alaaf, alaaf’ en toen had ik al het idee dat ik ooit eens prins carnaval wou worden.”

“Omdat ik de studies van mijn kinderen voorkeur gaf op mijn droom heeft het tot nu geduurd dat ik mij kandidaat stelde. Omdat ik volgend jaar 50 wordt zou het een mooi symbool zijn dat ik in 2020 mijn droom realiteit kan laten worden.”

“Ik hoop trouwens dat de wedstrijd om de titel plezant wordt en dat er niet te veel miserie rond ontstaat. Er kan al eens haat en nijd ontstaan, maar ik doe het vooral voor het plezier.”

Glenys Goossens (38) is lid van KV Bepikt en Bestolen en ook zij neemt voor de eerste keer deel aan de verkiezing in Temse. Ze is nachtarbeidster en heeft vier kinderen.

“Ik ben al heel wat jaren carnavalist en nu al twee jaren lid en trouwens ook ondervoorzitter van KV Bepikt en Bestolen”, klinkt het. “Ik ben iemand die nooit een uitdaging uit de weg gaat, en daarom ga ik ervoor. Daarom heb ik mij ook opgegeven als kandidaat om de titel in de wacht te slepen. Ik wil gewoon veel plezier maken en iedereen gelukkig stellen. De kansen om te winnen zijn fifty-fifty en we zullen wel zien, dat de beste mag winnen.”

Verkiezing Prins carnaval Temse 2020 zaterdag 16 november 20.11 uur @JOC De Nartist Clemens De Landtsheerlaan 26A.
Iedereen welkom, alle betalende aanwezigen kunnen stemmen.

 

Glenys (links onderaan) en Liliane (r)gaan er voor

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *