Veertigste Sleutelbraderij krijgt ‘Kampioenen’ op bezoek

TEMSE – Unizo Temse organiseert op zaterdag 14 september de veertigste editie van de Sleutelbraderij. Het is de belangrijkste promotieactie om lokale handelaars en zelfstandigen in de kijker te zetten. Voor de veertigste jubileumeditie zorgde Unizo Temse voor bijzondere gasten.
Kampioenen op de Sleutelbraderij

Het hele gebeuren speelt zich af rond de Kouterstraat en de August Wautersstraat. Handelaars pakken uit met nieuwe collecties en kortingsacties, er staat een kermis opgesteld en er is een autoshow.
Ook nu weer zorgen de organisatoren voor een kwalitatief en gevarieerd aanbod. De handelaars lanceren nieuwe collecties met uitzonderlijke promo’s op de as Kouterstraat-August Wautersstraat, outdoor shopping, kermis, optreden van de streetband De Strooien Hoedjes, autoshow, de Steltenlopers van Merchtem.
Maar voor deze jubileumeditie is er een uitzonderlijke meerwaarde. Dankzij het nauwe contact dat Temse heeft met regisseur Jan Verheyen, geboren en getogen Temsenaar, komen – om 14 u. – drie prominente acteurs van FC De Kampioenen als eregasten naar de Sleutelbraderij: Loes Van den Heuvel, An Swartenbroekx en Herman Verbruggen. Met Jan Verheyen en de collega’s werken zij volop aan de 4de Kampioenenfilm: ‘Viva Boma’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *