Briqville Classic’ en ‘Kleineige Feesten’ zondag 15 september in Steendorp

TEMSE/STEENDORP – Op zondag 15 september vindt de 4de editie plaats van de natuurloop ‘Briqville Classic’ en de ‘Kleineige Feesten’ op het natuurdomein Roomkouter in Steendorp. De geslaagde combinatie van sport en ontspanning in een groen kader wordt ook dit jaar herhaald.
Voor de vierde keer de Kleineige feesten…
…samen met de Briqville Classic

Een echte familiedag, een feest voor groot en klein. De festiviteiten starten om 13 u. (de Briqville Classic 21 km + 3×7 km Aflossing starten reeds om 11 u.) en eindigen rond 18 u.

De loopwedstrijd ‘Briqville Classic’ is in 2019 al aan zijn vierde editie toe. De Briqville Classic is geschikt voor alle leeftijden en voor alle categorieën. Ben je een beginnende of al een meer gevorderde loper? Voor iedereen is er een geschikte loop.

Je kan inschrijven voor een recreatieve Briqville Run van 5 of 10 km, voor de Briqville Classic 21 km of de Briqville Classic Aflossing 3×7 km. Kinderen kunnen deelnemen aan de Snoepjesrun en de Kidsrun van respectievelijk 400 m en 850 m.

Start- en aankomstplaats: Finse piste Roomkouter, Kapelstraat 170 A.

Inschrijven kon tot 1 september via de vernieuwde website www.briqvilleclassic.be.
Wie zich vooraf inschreef voor de 5, 10, 21 km of de 3×7 km aflossing, ontvangt een gratis loopshirt Briqville Classic 2019.

Inschrijven kan ook ter plaatse, telkens tot een halfuur vóór de wedstrijden (je ontvangt dan geen loopshirt).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *