POLITIE. Bestuurders testen positief op drugs

Aanrijding, bestuurder test positief op drugs

Donderdagavond 23 mei gebeurde op de Krijgsbaan in Temse een aanrijding. Een voertuig dat zich wou keren kwam in aanrijding met een ander voertuig. Een van de bestuurders, een 26-jarige man uit Willebroek, legde een positieve drugtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Opgedreven bromfiets, bestuurder test positief op drugs

In Cauwerburg in Temse werd vrijdagvoormiddag 24 mei een bromfietser tegengehouden omdat deze vermoedelijk aan een hogere snelheid reed dan toegestaan is met dat voertuig. Een test op de rollen gaf aan dat de bromfiets opgedreven is. De 42-jairge bestuurder uit Temse had zijn rijbewijs niet op zak en legde een positieve drugtest af. De bromfiets werd in beslag genomen. De eigenaar moet het nodige doen om het voertuig terug in regel te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *