Carnavalsvereniging The Sharky’s maken comeback na moeilijk jaar

TEMSE/TIELRODE – Carnavalsvereniging KV De Sharky’s uit Tielrode maakt dit jaar een comeback. Na een jaar om snel te vergeten is het nieuwe thema niet enkel een knipoog naar die moeilijkheden van vorig jaar maar men spot ook met één van de politieke zwaargewichten in Temse.

“Na enkele interne problemen net voor de start van het carnavalseizoen vorig jaar, waardoor we de deelname aan heel wat stoeten moesten schrappen, komen we sterker terug dan ooit te voren”, aldus Eddy Vermeulen. “Ons thema voor dit jaar, ‘Spiegelt ulder ies oan ons’, is dan ook een knipoog naar de moeilijkheden vorig jaar.”

Met dat thema en de wagen die bestaat uit heel wat ‘spiegels’ zijn ze meteen één van de kanshebbers om primus te worden tijdens de carnavalsstoet in Temse. “Al zal de concurrentie weer zwaar worden”, klinkt het.

Met ‘Spiegelt ulder ies oan ons’ zal men voor het eerst ook de spot drijven met politiek Temse.

“Ook tijdens de carnavalsstoet van Aalst worden elk jaar politieke zwaargewichten door het slijk gehaald”, aldus Eddy Vermeulen. “Denk maar aan de Aalsterse torenpoeper van enkele jaren geleden. Daarom gaan we dit jaar ook in Temse ‘een tikkeltje verder’ en halen we burgemeester Luc De Ryck door het slijk.”

De wagen van The Sharky’s is voor het eerste te bewonderen komende zondag tijdens de cavalcade in Tielrode

Meer foto’s van de ‘doop’ van de wagen, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *