POLITIE. Rijbewijs ingehouden en positieve speekseltest

Teveel alcohol
TEMSE – Tijdens een verkeerscontrole zaterdagnacht 6 januari op de Krijgsbaan in Temse werd het rijbewijs van een 39-jarige man uit Temse, ingehouden voor 3 uren. De man had teveel alcohol in zijn bloed.

Positieve speekseltest
Tijdens een controle op de Sint Amelbergalaan in Temse werd een 23-jarige man uit Temse betrapt in het bezit van drugs. De man reed met zijn voertuig toen hij werd gecontroleerd. Hij legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De drugs werden inbeslaggenomen. De man werd gearresteerd. Het parket werd ingelicht. Na verhoor en een nacht in de cel mocht de man beschikken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *