Schrijverke For Life voor Make a Wish en Kom op tegen Kanker

TEMSE – De voorbije weken organiseerde Herman Brys van kaffee ’t Schrijverke samen met zijn medewerkers/vrijwilligers naar goede gewoonte weer Schrijverke For Life. Deze keer waren de goede doelen Make a Wish en Kom op tegen Kanker.

Zo was er een wokavond, kon men aanschuiven aan VIP-tafels en kon men zich laten gaan tijdens een Afterwork-Party. Op zaterdag 5 januari kon men meestappen met een sneukeltocht die de zowat 85 deelnemers, langsheen het dijkpad richting Steendorp bracht.

Ook het team van coiffure Joëlle zorgde voor geld in het laatje. Zij verkochten cake bij de koffie en schonken hun gezamenlijke fooienpot aan Schrijverke For Life. De apotheose van de goede-doel-actie is op 9 februari gepland in ’t Schrijverke met een optreden van de Sugar Free Daddies.

Herman Brys (vooraan rechts) met de vrijwilligersorganisatie van de sneukeltocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *