Lyceum aan de Stroom zamelde geld in voor de Warmste Week…met de hulp van Jean-Marie Pfaff

TEMSE – Op 20 december organiseerde het Lyceum aan de Stroom (Temse) haar Warmste Winterhappening ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel. Tijdens deze happening trachtte de school een mooi geldbedrag in te zamelen voor U/turn.
De school was heel blij met de aanwezigheid van ‘El Sympathico’

Van 9 tot 10 uur werden er workshops (fotografie, dans, podium-en beeldende kunst, …) voorzien voor de leerlingen. Tijdens sommige workshops werden eindproducten gemaakt die dan werden verkocht tijdens ‘Kermis Lyceum’, een ludieke spelletjescarrousel met o.a. zaklopen, kubb, knuffelberen-darts, taartgooien (met of op je favoriete leerkracht,…).

Als klap op de vuurpijl was er de komst van ‘special guest’, Jean-Marie Pfaff. De leerlingen konden een uur lang een penalty’s trappen tegen de voetballegende.

“Het is fantastisch dat hij dit doet. We zijn er uiteraard héél blij mee”, klonk het in Het Laatste Nieuws. “Jean-Marie heeft een gouden hart en dat appreciëren we hier op school enorm”,

Jean-Marie genoot er zelf ook van.

“Ik zie dat het hier een fantastische school is, met veel diversiteit én enthousiaste jongeren. Ik ben ook niet vergeten vanwaar ik kom. Ik was een gewone straatvoetballer voor ik een wereldster werd. Daarom zet ik me ook graag in voor acties waarbij jongeren betrokken zijn.”

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *