Modeblogster krijgt eigen kledinglijn bij ZEB

ELVERSELE – Vijf jaar na haar pop-up winkel in Elversele is Clouds Of Fashion van Laurentine Van Landeghem overgenomen door kledingwinkel ZEB. Laurentine krijgt er haar eigen kledinglijn en mag er volledig haar eigen ding doen.
“Ik krijg nu meer tijd om nieuwe zaken uit te werken”, aldus Laurentine Van Landeghem

“Een gedroomd parcours”, zo vat de 26-jarige Laurentine Van Landeghem haar blitzcarrière samen. De oprichtster van modeblog Clouds Of Fashion zal haar merk voortaan exclusief verkopen via de winkels van ZEB. “Ik ga me meer kunnen focussen op het puur creatieve aspect van mode, zonder alle administratie en zorgen die erbij komen wanneer je verscheidene winkels openhoudt”, reageert ze opgetogen. “Zo krijg ik meer tijd om nieuwe zaken uit te werken.”

Onderscheiden van anderen

Als tiener had Laurentine al een bovengemiddelde fascinatie voor mode. “Het was voor mij het enige om me te onderscheiden van de rest. Toen ik communicatiemanagement ging studeren, startte ik op aanraden van vriendinnen een dagelijkse blog over mijn outfits. Ik begon zelf kleren aan te passen en ging creatief aan de slag met patronen en verf. Toen ik reacties kreeg van mensen die de kleren wilden kopen, is het idee gegroeid om een tijdelijke winkel te openen in een leegstaand pand in Elversele.”

Het succes van die pop-up deed Laurentine de stap zetten naar een echte winkel. “Eerst in een klein pand, maar al snel verhuisde ik naar de Nationalestraat. Daarna volgden winkels in Gent, Knokke en Oostende. Ik heb ook een boek uitgebracht. En nu krijg ik mijn eigen kledinglijn. Mijn evenementen blijf ik organiseren, al zal dat in de toekomst voor ZEB zijn. En ik blijf ook actief op mijn eigen sociale media.” Met haar collectie wil de ontwerpster een divers publiek aanspreken. “Zowel mijn vriendinnen als mijn oma moeten er iets naar hun smaak vinden.”

“Ik ga me meer kunnen focussen op het creatieve aspect van mode”
Laurentine Van Landeghem, Oprichtster Clouds Of Fashion

Vanaf 27 oktober starten de Clouds of Fashion-winkels in Antwerpen en Gent met een uitverkoop. In het voorjaar van 2019 wordt de nieuwe collectie voorgesteld in de ZEB-winkels, onder meer in het filiaal in Lokeren. (Bron: HN-Mattias Goossens)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *