Kleineige Feesten en Briqville Classic groot succes

TEMSE – De Kleineige Feesten in combinatie met de derde editie van de Briqville Classic werd een groot succes. Het werd een echte familiedag op het natuurdomein in Steendorp.
Er was heel wat randanimatie

In totaal zakten voor de diverse afstanden: de Snoepjes – (400 m.) en Kids-run (850 m.), 5, 10 en 21 kilometer zowat 500 lopers af naar natuurdomein de Roomkouter aan de Kapelstraat in Steendorp.

De Sportdienst, Milieudienst, Sportup vzw en diverse Steendorpse verenigingen zorgden voor de organisatie. van het feestelijke tweeluik.

Naast het loopgebeuren met de Briqville Classic waren er voor de Kleineige feesten diverse natuurgerelateerde activiteiten voor klein en groot.

Er was ook voor muzikale animatie gezorgd met het duo Lejo en Herbert.
Als afsluiter waren er ook enkele ludieke wedstrijden touwtrekken.

Naar aanleiding van de brandstichtingen op het domein de voorbije maanden werd het groot evenemententerrein vier nachten op rij bewaakt door het team van Militaire Vriendenkring The Green Pirates onder leiding van Winnetou Truyts. Zij werden aangezocht door de gemeentelijke Milieudienst om ’s nachts een oogje in het zeil te houden.

Meer foto’s, klik hier

Naar aanleiding van de brandstichtingen op het domein de voorbije maanden werd het groot evenemententerrein vier nachten op rij bewaakt door het team van Militaire Vriendenkring The Green Pirates

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *