CD&V wil scoren met ervaring, vernieuwing en verjonging

TEMSE – Dinsdagavond 14 augustus keurde het CD&V-bestuur van Temse met een overduidelijke meerderheid de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober goed.

“De lijst illustreert een evenwichtige mix van ervaring, vernieuwing en verjonging”, aldus campagneleider Kristof Van Royen. “In de top drie krijgt lijsttrekker-burgemeester Luc De Ryck het gezelschap van twee dames: schepen Debby Vermeiren en voorzitter Ingrid Deschepper. De jonge nieuwkomer Hans Cools en schepen Franky De Graeve vervolledigen de Top Vijf”.

In zijn geheel is de lijst een weerspiegeling van de maatschappij met drie jongeren in de top tien, 2 vrouwen in de top drie, senioren, ervaren mensen, deskundigen en enthousiaste nieuwkomers.

“Ismail Aydinli vertegenwoordigt op de 12de plaats de Turkse gemeenschap, Jongerenvoorzitter Nicola De Cock trekt de tweede kolom, op het beeldscherm van de computer, met in zijn zog twee jonge dames”, klinkt het bij Van Royen. “Traditioneel duwt schepen Hugo Maes de lijst. Hij wordt voorafgegaan door schepen Eddie Van der Vieren. Ook Hugo’s dochter, Joke, is een opvallende nieuwkomer. De 19de plaats is voorlopig niet ingevuld. Daarvoor zijn nog gesprekken aan de gang”.

Klik hieronder door voor de volledige lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *