Herstellingswerken in de Kouterstraat

TEMSE – Van dinsdag 21 augustus tot vrijdag 24 augustus worden herstellingswerken uitgevoerd aan de asfaltverharding in de Kouterstraat.

Tijdens deze werken zal er éénrichtingsverkeer ingericht worden in de volledige Kouterstraat in de richting van de Vrijheidstraat. De andere richting naar de Pastoor Boelstraat wordt omgeleid via de vrijheidstraat, Nijverheidstraat, Vooruitgangstraat en Gasthuisstraat.

In de Kouterstraat geldt tijdens de werken een totaal parkeerverbod, alsook op sommige delen van de omleidingsweg.

De Kouterstraat moet nog maar eens opgelapt worden. Vorige week stelde de bestuursmeerderheid een studiebureau aan om grootschalige vernieuwingswerken voor te bereiden in de straat, die binnen de drie jaar gerealiseerd moeten worden. (foto: Guy Van Vliet) 

Een gedachte over “Herstellingswerken in de Kouterstraat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *