Vlaams Belang Temse met volledige lijst naar de verkiezingen

TEMSE – Vlaams Belang Temse trekt op 14 oktober met een volledige lijst naar de kiezer, dit met een mooie mix van jong geweld en ervaring, nieuwe kandidaten en uittredende mandatarissen.

“Vlaams Belang wil in de eerste plaats een opwaardering van het centrum als één mooi geheel samen met site ISA en site OCMW. Oudere huizen in het centrum moeten worden gerenoveerd alvorens er over nieuwe verkavelingen kan worden gesproken. Het gemeentebestuur moet hiervoor bouwpromotoren aanmoedigen. Het centrum van Temse moet terug mooi, proper en veilig worden om te vertoeven”, aldus Sylvia Rombaut, lijsttrekker voor Vlaams Belang. “Maar ook de deelgemeenten vergeten wij zeker niet met kandidaten uit elke deelgemeente hebben we een mooie lijst die heel Temse vertegenwoordigd.”

Op de provincieraadslijst zal voor Vlaams Belang Temse Sylvia Rombaut plaats 3 innemen. Zij pleitte wel meteen voor het afschaffen van het provinciale bestuursniveau.

“Er is naast het Vlaamse en het lokale niveau geen nood aan een extra geldverslindend tussenniveau. Ondanks dat Vlaams Belang voor de afschaffing is, wil ik onze standpunten in de provincieraad wel verdedigen. Mijn bezorgdheid gaat vooral uit naar de inplanting van de windturbines in het Waasland en de uitbreiding van het natuurdomein Roomakker. Ook bij belangrijke verkavelingsdossier kan ik in de provincie mijn mening laten horen”, stelt Sylvia Rombaut.

Vlaams Belang Temse gaat met een mooie mix van jong geweld en ervaring naar de verkiezingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *