50 Tinten Brijs zorgt voor ongezien feestje in Scheldepark

Volgende woensdag alweer laatste Parkfeesten voor dit jaar met dj’s aan de macht
TEMSE – De derde woensdag van de jubilerende Parkfeesten dit jaar lokte veel volk naar het zonovergoten Scheldepark. Zoals verwacht zette 50 Tinten Brijs met BT (bekende Temsenaar) Herman Brijs het festivalterrein op stelten.

Aan de ingang van het festivalterrein was een actie met een drugshond van de Federale politie in samenwerking met de lokale collega’s. (hierover lees je hier meer)

Herman Brijs zette het Scheldepark in vuur en vlam

Naast Acapulco Bandits en Who The Fab, die het laatste album van The Beatles in de kijker plaatsen, was het merendeel van de bezoekers afgezakt voor ambiancemaker Herman Brys en zijn Nederlandstalige coverband 50 Tinten Brijs.

Zij waren begin dit jaar de absolute winnaars van een poll wie van de bands die afgelopen jaren al op de Parkfeesten optraden, zeker moesten terugkomen.

Bijna twee uur lang zetten zij het Scheldepark in vuur en vlam met Vlaamse en Nederlandstalige hits.

Volgende week (25/07) alweer de laatse Parkfeesten voor dit jaar.

“En ook dan gaan een een duchtig feestje bouwen met een aantal dj’s die het beste van zichzelf geven”, aldus mede-organisator Nicola De Cock. “Naast 2Ché Deejays, die in onze poll tweede eindigden, ook Bushbeater, Cloudgrinder en Katalist.”

Meer foto’s, klik hier

Het merendeel van de bezoekers kwam voor de ambiance van 50 Tinten Brijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *