Academie Temse pakt verrassend uit met werk van studenten uit het laatste jaar.

Tijdens de open deur dagen van zaterdag 27 en zondag 28 juni, kan je in de academie aan de Schoolstraat 17 in Temse, een rijke verscheidenheid aan creatieve producten komen bewonderen.

affiche_ eindejaarstentoonstelling Academie en Vaktekenschool Temse Alle afdelingen hebben een keuze uit hun sterkste resultaten gemaakt en op  een harmonieuze wijze opgesteld, zowel buiten als in de galerij en de  klaslokalen. Neem de tijd om alle hoekjes en kantjes aan uw opmerkzaam oog  te onderwerpen.

 In de galerij voert sierlijkheid en evenwicht de boventoon bij verfijnde  glaswerken, keramiek, foto’s, tekeningen en sculpturen. De klaslokalen geven  een beeld van de sfeer waarin de werken ontstaan weer. Buiten wordt je  verrast door levendige en spitsvondige vormen of tekens die een verhaal of  wijsheid inhouden. En er is nog meer. Zo kan je bij de restanten van een  performance, die plaats vond tijdens de jurybeoordeling, het verloop van die  voorbije actie levendig reconstrueren.
Een film geeft je een beklijvende indruk van de gewaagde en geslaagde  onderneming. Het was voor deze Academie een primeur en een aanzet om in  de toekomst, de mogelijkheden die in deze kunstvorm vervat zitten verder uit  te diepen.

 De tentoonstelling is open op zaterdag 27 en zondag 28 juni van 10 u. tot 12 u. en  van 14 u. tot 17 u. Bij de start van het nieuwe schooljaar is ze weer te zien van 5  tot 13 september op dezelfde dagen en uren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *