Heel wat bestuurders lopen tegen de lamp bij zomerse BOB-actie

Afgelopen weekend werd er een verkeersactie gehouden.

logo Politie Kruibeke-TemseTijdens een patrouille in de Pastoor Boelstraat werd vastgesteld  dat een buitenlands voertuig op het voetpad geparkeerd stond. De bestuurder werd aangetroffen en diende onmiddellijk 110 euro te betalen.

Er werden statische controles gehouden op de Nieuwe Baan te Kruibeke, B.A Heymanstraat en Hoogkamerstraat te Temse. Er werden 73 ademtesten afgenomen. Twee bestuurders dienden hun rijbewijs voor 3 uren af te geven. Eén bestuurder voor zes uren.

Er werden 4 onmiddellijke inningen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel. Tevens een onmiddellijke inning (O.I) van 165 euro omdat een kind niet in een kinderstoeltje zat. Eén bestuurder kon geen rijbewijs vertonen. Er weren ook 4 waarschuwingen uitgeschreven.

In de Frank Van Dyckelaan werd een voertuig onderschept. De bestuurder, een 28 jarige man uit Temse (L.M) legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,36 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd voor 6 uren ingehouden.

In de Hoogkamerstraat te Temse werd een bromfietser onderschept. De bestuurder, een 31 jarige man uit Temse (R.G) legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,23 promille alcohol in zijn bloed had.
Tevens reed de man zonder rijbewijs. Zijn bromfiets werd ingehouden.

Op de Krijgsbaan werd een voertuig onderschept. De man blies Alarm.
Eveneens op de Oostberg diende een man zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren.

Aan het shell Station werden 4 buitenlandse truckers geverbaliseerd. Zij dienden allen 55 euro onmiddellijk te betalen wegens het foutparkeren.

Tijdens de statische controle op de B.A. Heymanstraat, reed een voertuig tegen hoge snelheid voorbij. Er werd een achtervolging ingezet, het voertuig werd onderschept in Hamme. De bestuurder, een 29 jarige pool (F.K) kon zijn rijbewijs niet vertonen. Dit lag nog in de woning van zijn broer. Dit verhaal klopte. Hij diende voor zijn rijgedrag onmiddellijk 210 euro te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *