‘Aanvraag tot Stedenbouwkundige Vergissing’: Actie van lokale afdeling van Groen

TEMSE/STEENDORP – Groen Temse heeft actie gevoerd tegen de plannen van het gemeentebestuur van Temse. om op de site van de oude steenbakkerij in Steendorp een bedrijventerrein en woningen bouwen.
Daarom plaatste Groen Temse een ludieke affiche . Niet met een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning, maar wel tot stedenbouwkundige “vergissing”. “Een actie met een duidelijke knipoog naar de flater die het gemeentebestuur zal begaan”, zo zegt Groen Temse.
‘Aanvraag tot Stedenbouwkundige Vergissing’: actie van Groen Temse

Op TV oost was verkeerdelijk gemeld dat de actie uitging van Steendorp Leefruimte vzw.

“De ludieke affiche is inderdaad geen initiatief van Steendorp leefruimte maar van Groen Temse”, aldus Isabelle Dubois die als lid van de Temsese afdeling de affiche maakte en samen met lokaal Groen-voorzitter Thomas Goffa ter plaatse ging ophangen. “Wij zijn best fier op onze ludieke affiche, we hebben ons daar afgelopen weekend hard voor ingezet en vinden het daarom ook zeer jammer dat dit fout wordt gecommuniceerd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *