Carnavalscomité Temse zorgt voor een feestje in de Reiger

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte bracht het carnavalscomité van Temse, twee weken voor het eigenlijke carnaval in de centrumgemeente, een bezoek aan RVT De Reiger.
DSC_1546
Esther & André als de Prinses en Prins carnaval 2017 in de Reiger

Daar werden de comitéleden en de Strooien Hoedjes verwelkomd door de Prins en Prinses 2017 van de Reiger Esther De Wilde (86) en André Claus (79). De bewoners van het rusthuis werden muzikaal verwend door Streetband De Strooien Hoedjes zanger Diego De Groep en Kenny de DJ van dienst. Een nieuw hoogtepunt voor de bewoners volgt op vrijdag 17 maart, aan het begin van het carnavalsweekend. Dan komt de kindercarnavalsstoet van Sint-Amelberga (SAS) voorbij en zullen de bewoners de kinderen vanuit de cafetaria kunnen toezwaaien.

Meer foto’s, klik hier

DSC_1517
De cafetaria van de Reiger zat weer afgeladen vol voor het feestje van het carnavalscomité

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *