Prinses Eva leidt carnaval Elversele samen met erejuffers Lyn en Noa

ELVERSELE – In Huize De Fortune in Elversele werd zaterdagavond 4 maart zelfstandig kapster Eva De Caluwé officieel aangesteld als Prinses carnaval 2017. Dochters Lynn en Noa zijn haar erejuffers.

Bellenman Gerard Vercauteren mocht Eva en haar gevolg aankondigen waarna de voorzitter van het carnavalscomité Albert ‘D Haen de aanwezigen welkom heette. Uit zijn speech bleek dat het heel wat voeten in de aarde heeft om jaarlijks de nodige sponsoring samen te krijgen om een stoet van enige omvang op poten te kunnen zetten in een dorp als Elversele. Burgemeester Luc De Ryck (CD&V) overhandigde de sleutel van de gemeente aan Prinses Eva en vroeg om als vertegenwoordiger van de gemeente, samen haar erejuffers, haar dochters Lyn en Noa, haar titel waardig te dragen.

Meer foto’s, klik hier

DSC_1688
Eva de Caluwé met erejuffers Lynn en Noa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *