Koer Bonjour verwelkomt de zomer op een nieuwe locatie

TEMSE – Koer Bonjour is terug en klaar om Temse een warme zomer te bieden. De lokale zomerbar, die voor het eerst het daglicht zag in 2017, viert dit jaar haar vijfde editie en opent haar deuren op een nieuwe locatie. Deze zomer zal de Koer van de Heilig Hart school in Temse het decor zijn van het bewezen recept, aangevuld met tal van nieuwigheden.

De nieuwe locatie van Koer Bonjour is de Heilig Hart school aan de Sint-Amelbergalaan 1. Die nieuwe locatie werd vrijdag 7 juni ingewijd met een after-work en wijntasting.

Op 7 juni werd de nieuwe locatie aan de Heilig Hartschool ingewijd
(C) Julien Heerwegh)

Diverse activiteiten

Net als voorgaande jaren kun je bij Koer Bonjour terecht voor een drankje, een hapje en een gevarieerd programma aan randanimatie. Er zullen dit jaar opnieuw verschillende optredens en DJs langskomen, maar in het kader van een olympische zomer werden ook enkele nieuwe activiteiten gelanceerd.

Het programma wordt nog gevarieerder met activiteiten zoals Tour Bonjour (een fietstocht in samenwerking met WTC Pulloton), een volwaardig darts tornooi door dartsclub Tielrode en een Spikebal tornooi. Bovendien opent Koer Bonjour haar deuren eerder om een yogasessie te organiseren, en voor de kleintjes wordt er een speciale dag met kinderanimatie georganiseerd, dit met diverse activiteiten

Speciaalbieren

“Koer Bonjour streeft ernaar om samenwerkingsverbanden aan te gaan met lokale organisaties om zo een zomer voor iedereen te bieden”, aldus oprichter Wim Van Braeckel.

“Natuurlijk mag het bier van ’t Paenhuys niet ontbreken op Koer Bonjour”, klinkt het. “Deze brouwerij uit Nieuwkerken voorziet ook dit jaar weer een selectie aan speciaalbieren. De catering wordt verzorgd door Concepts Catering, een lokale partner uit Temse.”

(C) Julien Heerwegh)

Van 11 juli tot 4 augustus kan men elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00 tot middernacht en elke zondag van 12:00 tot middernacht genieten van Koer Bonjour Zomer!

Koer Bonjour zijn: Hans Verbeke, Sil Maes, Wim Van Braeckel, Yannick Gils, en Lowie Myten

Meer info?

www.koerbonjour.be
www.facebook.be/koerbonjour
www.instagram.com/koerbonjour/

Koer Bonjour zijn vlnr:. Hans Verbeke, Sil Maes, Wim Van Braeckel, Yannick Gils, en Lowie Myten
Foto (C) Julien Heerwegh)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *