Welzijnsvereniging Sleutelzorg doneert hulpmiddelen aan Marokko

TEMSE – Het Woon- en Leefteam van Welzijnsvereniging Sleutelzorg start een hulpactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.

In de nacht van 8 op 9 september 2023 is Marokko geteisterd door een krachtige aardbeving. De nood aan medisch materiaal en hulpmiddelen voor de slachtoffers in Marokko heeft het woon- en leefteam van Welzijnsvereniging Sleutelzorg de handen in elkaar doen slaan.

“Het team kwam met het initiatief om een schenking te doen van niet meer gebruikte rolstoelen, rollators, krukken en wandelstokken”, aldus directeur Saskia Boons. “Met de verhuis naar Zorgcampus Temse in het vooruitzicht is het team tot de vaststelling gekomen dat er ruimte moet vrijgemaakt worden.”

Het Woon- en Leefteam heeft contact opgenomen met de organisatie Al Minara die de hulpmiddelen verzamelt en naar Marokko transporteert waar het kan gebruikt worden voor de slachtoffers in ziekenhuizen en bewoners in de getroffen gebieden.

van links naar rechts: Mimount, Abdel (medewerker Al Minara), en medewerkers Ann, Sofie en Nathalie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *