Opnamen voor Play4 serie ‘Nonkels’ bij Tuincenter Van Buynder

TEMSE – De voorbije weken werden bij Tuincenter Van Buynder in de Hoogkamerstraat enkele opnamen ingeblikt voor het tweede seizoen van de Play4 serie ‘Nonkels’.

Nonkels is een Belgische dramedyserie van de zender Streamz en producent FBO. Dit met ondermeer acteurs Rik Verheye, Wim Willaert en Jelle De Beule De serie ging in première in 2022.

Nonkels is een komisch drama over oude ideeën en een nieuwe werkelijkheid, authentiek West-Vlaams en goedbedoeld koeterwaals, natuurlijke slijtsporen en slijtvast kunstgras.


“Vandaag dinsdag (19 september red.) was de derde en laatste opnamedag van het tweede seizoen van Nonkels in onze winkel”, vertelt zaakvoerder Johan Van Buynder. “De meeste opnamen gebeurden in een tuincentrum in Zele. Daarom zocht men een locatie in de buurt van Zele”.

“Voor de kassascènes, inkom en dierenafdeling bleek het bij ons de beste locatie om te filmen. Men filmt in totaal in drie verschillende tuincentra. Daarvoor bezocht men er meer dan tien om uit te kiezen. Onze zaak was één van de drie geselecteerden.”

“Het was echt een heel aangename ervaring”, klinkt het. “Een heel sympathiek team. Zowel de acteurs als de rest van de crew.”

De familie Van Buynder met een deel van de cast van de serie. O.m.: Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Opbrouck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *