Partij overschrijdende manifestatie in station

Woensdag 9 maart om 06.45 uur is er op het perron van het station van Temse een actie van het gemeentebestuur en de voltallige gemeenteraad naar aanleiding van de sluiting van de loketruimte door de NMBS.

Station Temse“We voeren een partij-overschrijdende actie”, stelt Ingrid Deschepper, voorzitter CD&V Temse. “Het standpunt van Temse, over de partijgrenzen heen, zal worden verwoord in een schrijven, dat zal worden bezorgd aan de hogere leiding van de NMBS. Een kopie ervan zal ter plaatse worden overhandigd aan de plaatselijke NMBS-verantwoordelijke en aan de treinreizigers”.

Ook de burgerbeweging Haal de Lijn over de Brug steunt het initiatief en doet een algemene oproep aan alle burgers en sympathisanten om op 9 maart om 6.45 uur naar het station van Temse te komen.

“We ijveren ervoor dat het station Temse een waardig station blijft en een multimodaal knooppunt wordt tussen bussen en treinen”, aldus Eddy Calle en Dirk Smet, coördinatoren van de interregionale werkgroep.
“Samen met alle gemeenteraadsleden van Temse, meerderheid en oppositie, willen wij hiervoor manifesteren. De sluiting van dit station is onverantwoord. Wij hebben dit als werkgroep Haal De Lijn over de Brug aan het kabinet van federaal minister Galant intussen meer dan duidelijk gemaakt, ons eigen dossier ‘Geknelde Knooppunten’ geeft hier ernstige duiding bij”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *