Buurtoverleg over meer groen in Tielrode

TEMSE/TIELRODE – Op zaterdag 3 juni om 10 u. zijn inwoners welkom tijdens een buurtoverleg over meer groen in Tielrode.

Heb jij een leuk idee voor een groene ontmoetingsplek in Tielrode? Of een tof plan voor een speelzone?

Stel het voor op het buurtoverleg tijdens de inspiratiewandeling op zaterdag 3 juni om 10 u. Ook kinderen en jongeren zijn welkom. Plaats van samenkomst is het het speelbos in de Paardenpolder van Tielrode bereikbaar via de Kaaistraat.

Dit buurtoverleg is een onderdeel van het project ‘Versterken van het groenweefsel’ in Tielrode met het oog op ontmoeting en groenbeleving’ in 2022-2024. Het lokaal bestuur ontving hiervoor 49 725 euro subsidies van de provincie Oost-Vlaanderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *