Geen tijdelijke Colruyt winkel op alternatieve locatie tijdens nieuwbouwwerken

Klanten worden worden tijdelijk doorverwezen naar andere vestigingen in de regio.

TEMSE – Vorig jaar kreeg de Colruyt Groep een vergunning door de provincie Oost-Vlaanderen voor de bouw van een nieuwe winkel aan de Vrijheidstraat. Omdat de huidige supermarkt plaats moet maken voor een nieuwbouw werd uitgekeken naar een locatie voor een tijdelijke winkel in Temse. Maar die komt er nu toch niet.

“We hebben inderdaad een bouwaanvergunning verkregen voor het slopen van het tankstation en de herbouw van een nieuw handelspand met bijhorende parking”, aldus Gijs Roeckaerts, expansieverantwoordelijke bij Colruyt. “Zonder DATS24, die willen we op termijn op een andere locatie in Temse inplanten.

“Geen eenvoudige klus”

“Doordat de huidige winkel moet gesloopt worden, moesten we op zoek naar een alternatieve lokatie voor een tijdelijke noodwinkel”, stelt Roeckaerts. “Maar dat was in Temse of de onmiddellijke omgeving geen eenvoudige klus. Daarom is beslist om finaal geen noodwinkel in Temse in te richten tijdens de nieuwbouwwerken. We gaan de klanten doorverwijzen/opvangen in de omliggende winkels in Bornem en Sint-Niklaas.”

Als de timing gerespecteerd wordt zouden de werken voor de nieuwe Colruyt-vestiging dit jaar van start moeten gaan.”

LEES OOK: “Colruyt heeft eindelijk vergunning voor nieuwe winkel in Temse”

De huidige Colruyt vestiging (boven) maakt plaats voor een gloednieuwe winkel (onder)

Een gedachte over “Geen tijdelijke Colruyt winkel op alternatieve locatie tijdens nieuwbouwwerken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *