Try-outs bij Rapid Hockeyclub

Kids tot 14 jaar kunnen ontdekken hoe men hockey speelt

TEMSE – Op de velden van de Rapid Hockey Club in Temse vinden op zondag 19 juni try-outs plaats. Het is een eerste kennismaking met de hockeysport, kortom een mooie manier om te kijken of hockey een sport voor jou is. Voor spelers van geboortejaar 2018 tot en met de leeftijd van 14 jaar.

“Aan de try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.hockeytemse.be”, aldus De Prycker Nancy, secretaris Hockey club Rapid.

Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf september meedoen aan de trainingen. En hoe goed je kunt hockeyen maakt echt niet uit. Iedereen is welkom. Zolang je plezier en sport kan combineren in ploegverband. Ook voor de ouders staat er van alles op de planning. Want niet alleen de kinderen beleven plezier ook ouders leren elkaar kennen om als de supportersploeg actief deel te nemen.
Check de agenda voor de data en timing op de website.

Info: www.hockeytemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *