Opnamen voor Ketnet-serie Samson en Marie in Temse

TEMSE – Afgelopen week waren er op de site De Zaat, aan het Georges Van Dammeplein, opnamen door Studio 100 voor de tv-reeks Samson en Marie. De opnamen zijn later dit jaar te zien op Ketnet (VRT)


“We waren op zoek naar een plek waar we relatief rustig konden werken maar waar het beeld tegelijkertijd ook een ‘urban touch‘ heeft en er passage is achter onze set”, vertelt Ann Janssens van Studio 100. “Het jaagpad aan de Schelde was de ideale locatie waar van tijd tot tijd fietsers en wandelaars voorbij komen, zonder dat het ’te druk’ is want dat zou de opname dan weer storen. Er werd enkel op die locatie opgenomen en niet elders in Temse. de reeks wordt vanaf dit najaar op Ketnet uitgezonden.”

Een gedachte over “Opnamen voor Ketnet-serie Samson en Marie in Temse”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *