Ook Kour Bonjour zwaait corona uit

Eindelijk opnieuw zomerbar op de speelplaats van basisschool de Klimroos

TEMSE – Na twee jaar aan lockdowns, bubbels, knuffelcontacten en anderhalve meters herrijst Koer Bonjour met een volle rugzak knaldrang. Net zoals de vorige edities vindt Koer Bonjour plaats tussen de schoolmuren van basisschool de Klimroos.

Koer Bonjour is het geesteskind van Wim Van Braeckel, Maarten Mertens en Hans Verbeke en werd voor de eerste keer georganiseerd in 2017. De formule bleek enorm succesvol waardoor de organisatie in 2018 versterking kreeg van Samuel Goossens, Cedric Van Laeken en Yannick Gils.

“Elke editie trok steeds meer volk. In 2019 hadden we topdagen van meer dan 600 bezoekers” legt Hans uit.
(lees verder onder de foto)

Vernieuwen

“We hebben de voorbije maanden veel reacties en vragen gekregen over een nieuwe editie. We hebben het gevoel dat mensen op hete kolen zitten. Na twee jaar hebben we er zelf ook enorm veel zin in”, zegt Samuel. “De mensen weten wat ze mogen verwachten. We bouwen op dezelfde fundamenten maar proberen elke editie wat te vernieuwen.”

Bezoekers kunnen dus opnieuw genieten van gezellig samen zijn, optredens, DJ’s, een divers pakket aan animatie en natuurlijk: lekker eten en drinken.

Anders dan de vorige jaren zal niet Service Coupé (Maarten Mertens) de keuken verzorgen, maar The Barbecue Barn.

Wie Koer Bonjour wil bezoeken kan van 10 tot en met en 21 augustus terecht op de speelplaats van basisschool De Klimroos, telkens op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

meer info op: https://www.facebook.com/koerbonjour

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *