Iedereen is gek op kleurrijke werk van Studio Caro

TEMSE/ANTWERPEN – Weinigen kunnen zeggen dat ze een alternatieve filmposter mochten maken voor een Hollywood-kaskraker. Caroline Vermeir (32) afkomstig uit Temse maar momenteel woonachtig in Antwerpen viel die eer te beurt.

Dit dankzij een print die ze mocht tekenen voor Back To The Future. Afgelopen weekend stond er een interview met Caroline in ‘Citta’, het weekend-stadsmagazine bij Gazet Van Antwerpen. Het interview werd ingeblikt half januari. Toen ging Caroline door een moeilijke tijd. Haar moeder was toen nog steeds vermist. (haar lichaam werd op 25 januari gevonden)

Het volledige interview uit het GVA stadsmagazine kan u lezen op onze sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *