Verschillende personen betrapt op rijden onder invloed tijdens extra verkeerscontrole

Intrekking rijbewijzen

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werden er extra verkeerscontroles gehouden op verschillende plaatsen.

In de Kattestraat in Kruibeke werd een 19 jarige vrouw uit Kruibeke betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw had 1,72 promille alcohol in haar bloed. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Hoogkamerstraat werd een 23 jarige man uit St. Gillis betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Op de Krijgsbaan in Temse werd het rijbewijs van een 28 jarige man uit Temse eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij legde een positieve speekseltest af.

In de Kasteelstraat diende een 44 jarige man uit Kruibeke zijn rijbewijs af te geven voor 6 uren. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 0,96 promille alcohol in zijn bloed had.

In de Hoogkamerstraat in Temse werd een voertuig onderschept. Een patrouille had al allerlei overtredingen vastgesteld van de bestuurder. De bestuurder was een 17 jarige man uit Temse. Hij had een voorlopig rijbewijs en mocht uiteraard na 22 uur niet meer op de weg.

Openbare dronkenschap

Er werden zaterdagnacht twee dronken personen opgesloten in de cel ter ontnuchtering. Een 30-jarige man ut Beveren werd aangetroffen in de Hondenstraat in Kruibeke. De andere persoon was een 29-jarige man uit Bredene die werd aangetroffen in de Pastorijstraat in Temse.

Verkeersongeval met intoxicatie

Op de B.A. Heymanstraat reed een 26 jarige vrouw uit Temse tegen een geparkeerde auto. De Vrouw had iets teveel alcohol gedronken. Haar rijbewijs werd ingehouden voor 3 uren. Zijzelf werd lichtgewond door de aanrijding.

Fietsster gewond na aanrijding

Een 57-jarige man uit Temse werd aangereden door een voertuig op de Krijgsbaan aan de oprit Sint- Niklaas. De autobestuurder, een 24-jarige man uit Temse, had bij hat afdraaien de fietser niet opgemerkt. De fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *