Okra Temse centrum realiseerde nieuwe petanqueterreinen

TEMSE – Okra Temse centrum heeft nieuwe petanque-terreinen. Bij de vorige locatie aan het Lindenhof was men niet meer welkom.

“De site van de nieuwe lokatie van onze terreinen in de Oeverstraat is bij de Temsenaren vooral bekend als ‘De hovingen van Het Volk‘”, stelt teamleider Walter Franckaert. “Maar is tegenwoordig vooral gekend als de omgeving van CM Huis Amelberga. Tussen het tijdstip dat wij te horen kregen van de uitbater van de terreinen van Het Lindenhof in de Veldstraat niet meer welkom te zijn, en vandaag, is er heel wat gebeurd.
Na vele besprekingen en overlegmomenten hebben wij een stap vooruit kunnen zetten naar de realisatie van dit petanque terrein, dat wij de naam ‘Scheldeparels’ hebben gegeven.”

“Ondermeer de positieve reactie van Christelijke Mutualiteiten (CM) bij monde van Kris Beeckman en de acute vraag van het Passantenhuis indachtig, heeft geleid tot de verwezenlijking van ons historisch project hier op deze plaats. “

“Deze week hebben wij dan ook het nieuwe tuinhuis kunnen installeren, ons aangeboden door CM, dat wij kunnen gebruiken om ons materiaal en dat van ’t Passantenhuis in op te slaan.”

Hoewel Okra meer is dan petanque alleen, daar kan ik nog een gehele opsomming van geven, maar daar moet ik u niet van overtuigen, is deze realisatie een mijlpaal in de geschiedenis van ons trefpunt. Tevens bied deze ook een garantie voor onze toekomstige petanque activiteiten en alles wat wij daarrond kunnen uitbouwen.”

Meer foto’s, klik hier

Een gedachte over “Okra Temse centrum realiseerde nieuwe petanqueterreinen”

  1. Dat is wel het verkorte en een veroordelend relaas denken wij.
    Begrijpelijk van ’t Lindenhof als je klanten graag je petanquebaan gebruiken en misschien hun eigen drank meebrengen of niet ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *