Neos Temse organiseert een babbelconcert, ook voor niet-leden

TEMSE – Langzaam maar zeker begint men ook bij seniorenvereniging Neos Temse opnieuw met het organiseren van diverse activiteiten. Op donderdag 22 oktober zijn ook niet-leden welkom voor een ‘babbelconcert’ in de feestzaal van het oud-gemeentehuis.

“Ook niet-leden worden van harte uitgenodigd tijdens dit concert” Jan De Gendt, voorzitter Neos Temse

“Als seniorenvereniging hebben we moeilijke tijden achter de rug”, stelt voorzitter Jan De Gendt. “We mogen van geluk spreken dat de meeste leden ons trouw gebleven zijn ondanks het feit dat we nauwelijks activiteiten mochten organiseren in covid-tijden. Onze buitenactiviteiten konden wel steeds doorgaan met verschillende wandel- en fietstochten. Maar de frustratie omwille van het afzeggen van alle geplande activiteiten heeft plaatsgemaakt voor actie. Eind augustus werd met vol enthousiasme het voorziene programma opgestart.”

De buitenactiviteiten konden steeds doorgaan

Alle 60-plussers welkom

“Daguitstappen, optredens en voordrachten kenden reeds een groot aantal aanwezigen en we ervaarden heel duidelijk dat mensen nood hebben om elkaar te ontmoeten”, klinkt het. “En dat verbinden willen we doortrekken naar een ‘open activiteit’ waar alle 60-plussers welkom zijn. Op donderdag 21 oktober om 15 uur, organiseren we een ‘babbelconcert’ met Marc Erkens in de feestzaal van het gemeentehuis in Temse. Marc Erkens bespeelt er de piano waar de liefde als rode draad door de voorstelling loopt.”

Inschrijven noodzakelijk

“Van Chopin tot filmmuziek of het lichtere genre: het komt allemaal aan bod gedurende een anderhalf uur durende voorstelling. Het boeiende is ook dat telkens het verhaal achter elk nummer verteld wordt. Wil je ook eens de sfeer in onze club opsnuiven: ook niet-leden worden van harte uitgenodigd tijdens dit concert. Op voorhand Inschrijven is wel noodzakelijk, tegen uiterlijk 11 oktober.”

Hiervoor stuur je een mail naar jandegendt@hotmail.com en je ontvangt per kerende alle informatie.

Op de website: www.neosvzw.be kan men alles over de club terugvinden. Voor €18 beleef je een fijne namiddag en bovendien koppelt men er na het optreden nog een receptie aan vast.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *