Herdenking Gebroeders Van Raemdonck alweer geannuleerd.

TEMSE/DIKSMUIDE – De jaarlijkse herdenking aan het monument in Steenstrate kan ook dit jaar niet doorgaan wegens corona. Edward en Frans Van Raemdonck, Vlaamse IJzersymbolen afkomstig uit Temse, zijn gesneuveld op 26 maart 1917.
De Temsese delegatie aan het monument in 2019

Het Overlegcomité Vlaamse Verenigingen (OVV) Temse en de Gebroeders Van Raemdonck Kring (GVRK) St-Niklaas organiseren jaarlijks een herdenking aan het monument in Steenstrate naar aanleiding van het overlijden van de Gebroeders.

Vorig jaar is deze niet kunnen doorgaan en ook dit jaar wordt de geplande herdenking van 28 maart 2021 geannuleerd. Deze beslissing werd enkele weken geleden genomen op basis van de geldende maatregelen en vooruitzichten.

Het voorziene dagprogramma bestond uit bezoek met gids aan de stad Ieper, middagmaal in Ieper, herdenking aan het monument in Steenstrate en afsluiten met koffie en pannenkoek in Eetkafee Steenstrate.

Ondertussen is er een datum vastgelegd voor volgende jaar:27 maart 2022 met hetzelfde dagprogramma.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *