Kooptombola ‘Winkelhieren’ lokt heel wat klanten naar de lokale handelaars

TEMSE – Unizo en het gemeentebestuur reikten de hoofdprijzen uit van de kooptombola Winkelhieren. Die werd georganiseerd om de lokale handelaars te steunen naar aanleiding van de coronacrisis.

“Er zijn meer dan 60.000 deelnemingstickets ingevuld. Dit overtreft de stoutste verwachtingen en prognoses”
Stephan Van der Gucht, Schepen van Lokale Economie

Schepen van lokale economie Stephan Van der Gucht (N-VA) blikt terug op een zeer geslaagde actie in samenwerking met Unizo Temse.

“Er zijn meer dan 60.000 deelnemingstickets ingevuld. Dit overtreft de stoutste verwachtingen en prognoses”, glundert Van der Gucht. “Eveneens een bewijs dat winkelen in Temse leeft. Er was voor meer dan 15.000 euro aan prijzen te winnen. Niet minder dan 86 lokale handelaars namen deel aan deze aktie die volledig gedragen werd door het lokaal bestuur en waar Unizo Temse de promotie verzorgde. We mogen spreken van een grandioos succes.”

Het lokaal bestuur heeft onder impuls van schepen Van der Gucht de schouders gezet achter onder verschillende akties om de lokale handelaars mee door deze moeilijke periode te loodsen.

“In maart reeds hebben we een gewaardeerde bloemetjesactie gedaan, in april een vloerstickeractie, dit telkens in samenwerking met Unizo Temse. Er zijn verschillende steunmaatregelen genomen door het schepencollege om zowel horeca, marktkramers en taxibedrijven te ondersteunen. Eens te meer een bewijs dat dit voltallige college sterk wil inzetten op onze lokale economie.”

Het orgelpunt hierin moet de hernieuwing van de handelskern worden.

“De voorbereidingen zijn in volle gang, achter de schermen wordt er zeer hard gewerkt over de verschillende diensten heen, van mobiliteit, openbare werken, Ruimtelijke Ordening, Technische Dienst en Lokale Economie om een mooie en frisse handelskern te realiseren. Dit alles in samenspraak met de betrokken handelaars.”

De twee hoofdprijzen, een vlucht met de Jommeke ballon, werden gewonnen door Nadine joos en Caroline Vercauteren.

De overige prijzen kunnen afgehaald worden in het kantoor van Toerisme op de Markt vanaf maandag 21 september. Een lijst met alle winnaars bekijkt u op de gemeentelijke website.

Nadine Joos en Caroline Vercauteren wonnen de hoofdprijzen, een vlucht met de fonkelnieuwe Jommeke-ballon. Hier geflankeerd door Unizo bestuursleden,  schepenen Lieve Truyman, Stephan Van der Gucht en Hugo Maes en ballonvaarder Koen De Jonghe

Klik hieronder door wat er te winnen was:

Dit was er te winnen:

2 ballonvluchten met de Temse ballon

300 cadeaubonnen ter waarde 25 euro

75 restaurantbonnen ter waarde van 50 euro

50 duo tickets voor een voorstelling in ons cultureelcentrum

30 Vip carwashbeurten

30 zwemabonnementen van 20 zwembeurten in het Vita scheldebad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *