Ekobie organiseert zaterdag Bubble Cleanup

TEMSE – Een jaar geleden organiseerde Ekobie vzw samen met de gemeente Temse het XL Zwerfvuilevent. Omdat in coronatijden zo’n event niet mogelijk is kan men komende zaterdag met de eigen bubbel deelnemen aan de Bubble Cleanup.


Een jaar geleden hadden we 350 deelnemers die zowat 4 ton zwerfvuil verzamelden”, stelt Ellen Ongena van Ekobie. “Dit weekend gaan we voor de Bubble Cleanupin eigen bubbel de straat op en onze omgeving proper maken maar vooral ook onze medemens inspireren het juiste te doen en laten zien dat we al dat giftig afval niet in onze natuur willen.”

“Inschrijven is verplicht en kan via de website van Ekobie voor de leukste Covid editie en win één van de duurzame prijzenpakketten. Dit jaar delen we duurzame beloningen uit aan alle deelnemers van de Bubble Cleanup én een jury kiest op 22 september uit elke categorie een winnaar.”
Stuur op 19 september een foto door van jullie bubbel en vergeet jullie niet in te schrijven via: https://nl.ekobie.com

Vorig jaar lokte het XL Zwerfvuilevent 350 deelnemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *