Hulpdiensten ook in Temse druk in de weer door storm Ciara

TEMSE – De hulpdiensten hebben ook in Temse heel wat werk. Er kwamen vooral oproepen voor kleine schade. Drie brandweerploegen rijden af en aan om de bewoners te helpen.
De brandweer kwam het dak van het voormalige politiegebouw beveiligen

Ook pop-up restaurant Bar Coupé, in het pand van het voormalig restaurant Temsica op de Wilfordkaai heeft schade. De brandweer kwam het terras voorlopig stutten. Op de facebookpagina melden de zaakvoerders dat voor de veiligheid het restaurant vanavond (zondagavond nvdr.) de deuren sluit.

In de Kasteelstraat kwam brandweerzone Temse het dak van het voormalige politiegebouw beveiligen met zandzakjes. Een deel van het dak was losgekomen. Enkele bewoners uit de straat hadden dit gemeld via 1722 en de onlinepagina van Brandweerzone Waasland.

Meer foto’s, Bar Coupé: klik hier
Meer foto’s, Dacca gebouw: klik hier
Filmpjes bekijk je op onze Facebookpagina: Editietemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *