Liliane Wauters officieel aangesteld als prins carnaval 2020 Lili I

Erejonker en vriend van de nieuwe prins carnaval vraagt zijn vriendin ten huwelijk
TEMSE – Met de aanstelling van prins carnaval Temse 2020 Lili I, in de feestzaal van het gemeentehuis, is het carnavalsseizoen in groot-Temse echt in gang gezet. Sensatie en romantiek tijdens de plechtigheid toen Silvain, erejonker en vriend van de nieuwe prins carnaval zijn vriendin Liliane ten huwelijk vroeg.

Carnaval in centrumgemeente Temse vindt plaats tijdens het weekend van 15 maart. Traditioneel organiseert men ruim een maand vooraf de aanstelling van de nieuwe prins carnaval. In Temse is het trouwens steeds een prins carnaval.

“Bij ons inderdaad geen prinses carnaval”, stelde Dirk Mettepenningen, voorzitter van het carnavalscomité, “Ook als een vrouw is verkozen krijgt zij de titel van prins.”

Silvain vroeg zijn vriendin tijdens de plechtigheid ten huwelijk

Gewoontegetrouw verliep de plechtigheid volgens het vertrouwde stramien. Eerst werd de prins van het voorbije jaar Polle I samen met zijn eredames in de bloemetjes gezet en bedankt voor het schitterende carnavalsjaar, waarna Liliane Wauters werd aangesteld als prins carnaval 2020 Lili I.

Liliane Wauters (49) is werkzaam in het sorteercentrum van BPost in Gent. Zij zal het carnaval van Temse regeren samen met erejonker Silvain, eredame Tinneke en hofnar Rune.

“Het was altijd mijn grote droom om ooit prins Carnaval van Temse te worden”, vertelde de nieuwe prins carnaval. “De voorbije jaren had ik die droom opgeborgen tot het vorig jaar tijdens de aanstelling van prins Polle I weer begon te kriebelen. Enkele goede vrienden vroegen mij wat men tegenhield en de rest is geschiedenis.”

In november vorig jaar won Liliane de prinsverkiezing met een miniem verschil en kwam haar droom uit.

Sensatie en romantiek op het einde van de plechtigheid toen Silvain Schvartz, erejonker en vriendin van de nieuwe prins carnaval het woord nam.

“Ik moet vrienden en familie rondom mij hebben en als we rondkijken in de zaal iedereen is er”, klonk het. “Dus is het de moment om het te vragen. waarop hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg…en ze zei ja. Proficiat aan het carnavalspaar !

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *