Temse en Bornem in de Kleine Elektro-Strijd

Koen Wauters en Jonas Van Geel dagen inwoners uit beide gemeenten uit voor televisieprogramma
TEMSE/BORNEM – In het kader van het televisieprogramma Make Belgium Great Again daagt presentatrice Frances Lefebure, Koen Wauters en Jonas Van Geel uit om op één week tijd zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen – “De Grote Klein Elektro Strijd” – dat alles in het teken van een reportage over Urban Mining én voor het goede doel Rode Neuzendag.  Koen woont in Oost-Vlaanderen, Jonas in Antwerpen vandaar de keuze Temse vs. Bornem.

Op woensdag 9 oktober wordt een container op de Markt geplaatst voor het deponeren van klein elektronisch materiaal (gsm, game boy, Wii, tablet, elektrisch keukenmateriaal, bekabeling, …) tussen 10u00 en 17u00.

Koen Wauters zal met een open voertuig die dag in Temse rondrijden en reclame maken om elektro naar de Markt te brengen. Rond de middag wordt er een kort optreden van Koen gepland.
Graag worden alle Temsenaars op 9 oktober opgeroepen om zoveel mogelijk klein elektro naar de Markt te brengen en zo de uitdaging tegen Bornem te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *