PUBLI-REDACTIONEEL – Hotel-restaurant De Sampan slaat nieuwe weg in

Oosters restaurant wordt uitgebreid met brasserie waar men een ganse dag terecht kan
TEMSE – Binnenkort slaat hotel-restaurant De Sampan aan de Markt een nieuwe weg in. Zo zal men er ook terechtkunnen voor een hapje en een drankje. Onlangs werd het hotel trouwens uitgebreid met vijf kamers.

Volgend jaar bestaat de Sampan 10 jaar. Zaakvoerder Tony Nai verbouwde het voormalige postgebouw en creëerde er in 2010 een gloednieuw Oosters restaurant.

Zes jaar later werd op de bovenverdiepingen De Sampan uitgebreid met een hotel met vijf kamers. Het hotel was en is nog steeds een alternatief voor verblijf in hotels in de omliggende drukke steden Antwerpen, Brussel en Gent, maar dan goedkoper. Onlangs werd het hotel trouwens uitgebreid met vijf kamers op het gelijkvloers.

“We verhuisden de locatie van onze keuken en zo konden we extra hotelkamers realiseren”, vertelt zaakvoerder Tony Nai. “Dit omdat we regelmatig volgeboekt waren. Vooral dan op dagen dat er in de wijde regio grootschalige evenmenten georganiseerd worden. Zo krijgen we hotelgasten over de vloer die gaan feesten op Tomorrowland in Boom, meestappen tijdens de Dodentocht in Bornem of familie of vrienden die daar gaan supporteren voor stappers. Onlangs was het hotel ook tijdens het weekend van Temse in de Wolken volledig volgeboekt.”

Binnenkort wordt dan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de horecazaak toegevoegd.
Vanaf 13 september zal de Sampan naast een hotel en restaurant uitgebreid worden met een brasserie, in een vernieuwd interieur.

“De Sampan zal de place to be zijn waar de Oosterse en Westerse keuken elkaar vinden”, schetst Tony Nai. “Elke dag zal men een ganse dag terecht kunnen voor een hapje en een drankje, biertje, koffie, aperitief enz… ook ons terras zal in een nieuw kleedje gezet worden. Daarnaast zal men op vrijdagavond en zondagmiddag kunnen genieten van een All-you-can-eat-buffet voor slechts 25 euro per persoon.”

Ter gelegenheid van de nieuwe start kan men op vrijdagavond 13 september en zondagmiddag 15 september genieten van het Al-you-can-eat- buffet waarbij men betaalt voor vier personen en de vijfde persoon gratis mee eet.

Iedereen is welkom tijdens de openingsreceptie van brasserie De Sampan op donderdag 12 september van 19 – 21 uur voor een hapje en een drankje.

“Binnenkort kan men in de Sampan ook terecht voor een hapje en een drankje”, aldus Tony Nai

 

Een gedachte over “PUBLI-REDACTIONEEL – Hotel-restaurant De Sampan slaat nieuwe weg in”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *