Veel belangstelling voor Vlaanderen Feest @Temse centrum

TEMSE – Op Vrijdag 5 juli was het weer feest in het centrum van Temse. Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag was er een academische zitting en een muzikaal optreden in de schaduw van het oud-gemeentehuis.

in de feestzaal van het gemeentehuis was er om 19 uur een academische zitting met muzikaal intermezzo en een receptie. Gastspreker was Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen en nationaal voorzitter Davidsfonds.

Om 20.30 uur was er een optreden van Tom De Bie en de Imkers. Zij brachten vooral Nederlandstalige meezingers, maar zorgden  ook wel voor een Engelstalig uitstapje.

Omdat de horecazaak De Gulden Cop voorlopig nog gesloten blijft, en de andere horacazaken in de onmiddelijke omgeving geen interesse hebben in het evenement, zorgde het team van carnavalsvereniging KV De Sharky’s uit Tielrode voor de drank, hapjes en bediening. Voor de gelegenheid was ook het terras van de Gulden Cop weer open gesteld.

Dankzij het mooie weer genoot het evenement grote belangstelling, er heerste een gezellige sfeer en de leden van de Sharky’s zorgden dat de aanwezigen niks te kort kwamen.

De Organisatie van Vlaanderen Feest in Temse centrum lag in de handen van OVV Temse (Davidsfonds Temse, Amedee Verbruggenkring, Vlaamse Oud-Strijders), vzw Vlaanderen-Europa i.s.m. het Lokaal Bestuur, het Cultuurcentrum en KV De Sharky’s.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *