Eerste editie Openbedrijvendag Temse nu al een voltreffer

Gratis shuttlebussen tussen alle locaties
Zondag 27 september organiseert Ondernemend Temse vzw in samenwerking met de Gemeente Temse voor de eerste maal Openbedrijvendag Temse.

Maar liefst 23 locaties kunnen vrij bezocht worden tussen 10u-17u met eigen vervoer of met de gratis shuttledienst.

‘Er rijden doorlopend 4 autocarbussen, om het kwartier, gratis in een lus tussen de bedrijven, bezoekers kunnen vrij af- en opstappen waar en wanneer ze wensen’, stelt Bart Van Geyt.

Er is een zeer uiteenlopend aanbod van locaties die kunnen bezocht worden naar ieders interesse.

Op de Markt is niet alleen de ganse dag het centrale infopunt gevestigd, in de vooravond (vanaf 16u) heeft daar ook het slotevent plaats, met als hoogtepunten de optredens van Zeppe & Zikki voor de kinderen om 18 uur, aansluitend De Romeo’s om 18.20 uur.

Het slotevent staat ook in het teken van verkeersveiligheid met Zeppe & Zikki -de gezichten voor meer verkeersveiligheid- en de aanwezigheid van de federale en lokale politie

‘De Openbedrijvendag Temse is opnieuw een voorbeeld van een goede samenwerking tussen bedrijven, Ondernemend Temse vzw en de verschillende diensten van de gemeente’, klinkt het.

Kris Peeters, Federaal vice-Premier, Minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenlandse Handel, zal zonder onvoorziene omstandigheden de Openbedrijvendag Temse bezoeken.

Het is de bedoeling om het evenement tweejaarlijks te organiseren.

alle info: www.ondernemend-temse.be of via de Facebookpagina van Ondernemend Temse.

Openbedrijvendag Temse 2015

Openbedrijvendag Temse 2015

vlnr : Philippe Van Robaeys (bestuurder Ondernemend Temse), Linda Vander Straeten (KMO-ambtenaar), Bart Van Geyt (bestuurder Ondernemend Temse), Nele Van Royen (ambtenaar Lokale Economie) en schepen van Lokale Economie Geert Vandersickel (N-VA)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *