Temse-Velle begroet Vlaanderens Mooiste

TEMSE-VELLE- Met start in Antwerpen was er ook dit jaar in Temse-Velle een doortocht van Vlaanderens Mooiste, de Ronde Van Vlaanderen. Steeds een spektakel dat ook nu weer vele wielerliefhebbers richting Velle trok. De doortocht had zelfs een feestelijk tintje.

Rond 11 uur werden de renners in het centrum van het Temsese gehucht begroet door vele tientallen wielerliefhebbers, vooral dan vlakbij het plaatselijke café.  Met de aanwezigheid van de Temsese bellenman Bart Heynderickx, die de wielerkaravaan met belgerinkel begroette, kreeg de doortocht nog een extra feestelijk tintje.

Meer foto’s, klik hier

De doortocht van ‘Vlaanderens Mooiste’ in Velle lokte vele tientallen wielerliefhebbers

 

Bellenman Bart Heyndrickx zorgde voor een feestelijk tintje

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *