CVO pakte uit met Pop-Up klas tijdens Sleutelbraderij

CVO Temse pakte uit met een Pop-Up klas tijdens de Sleutelbraderij In het voormalige winkelpand Graaftex (hoek Scheldestraat-A. Wautersstraat) werden de verschillende opleidingen voorgesteld en konden geintresseerden hun kennis testen.

Het CVO is een begrip in Temse voor het volwassenenonderwijs.

Iedereen vanaf de leeftijd van 15 jaar kan er terecht om kennis te verwerven of kennis op te frissen.

CVO Temse biedt diverse opleidingen talen (Engels, Frans, Spaans, Italiaans, NT2), informatica, fotografie… Voor NT2 (Nederlands tweede taal) is het CVO partner van het Huis van het Nederlands om anderstaligen Nederlands aan te leren.

De opleiding vrachtwagenchauffeur is uniek in de streek. Deze opleiding (theorie en praktijk) wordt ’s avonds en op zaterdag georganiseerd, waardoor werk en opleiding gecombineerd kunnen worden.

Bij het CVO ligt de nadruk op een hoog niveau van kennis en vaardigheden in een aangename en gezellige sfeer. Met zijn verschillende opleidingen heeft het CVO dan ook een goede reputatie opgebouwd.

Het CVO is gelegen in de Schoolstraat, dicht bij het centrum.

Het is een traditie geworden dat het CVO zijn opleidingen voorstelt op de jaarlijkse Sleutelbraderij van Temse, die dit jaar plaatsvond op 12 september.

Voor deze editie pakt het CVO uit met een nieuw concept: CVO pop-up. Het voormalige winkelpand van Graaftex is gedecoreerd met materialen die verwijzen naar de verschillende opleidingen van het CVO. De leerkrachten waren aanwezig om de opleidingen voor te stellen en zij daagden iedereen uit om zijn/haar kennis te testen.

Info: www.cvotemse.be 

CVO Pop Up braderij 2015
v.l.n.r. Geert Vandersickel (Schepen van Onderwijs en Lokale Economie -N-VA), Marc Lamont (directeur CVO), Ingrid Van Vossel (adjunct-directeur CVO), Monique D’Hondt (eigenares Graaftex)

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *