Barbara Dex en Sandrine Van Handenhove brengen aanwezigen in vervoering tijdens uniek kerstconcert

TEMSE – Op tweede kerstdag organiseerde men voor de vijfde keer een uniek kerstconcert in de Heilig Hartkerk, dit met Sandrine en Barbara Dex op het podium. De aanwezigen genoten volop en de superlatieven waren dan ook niet ver weg.

Met zowat 450 aanwezigen zat de kerk, net zoals de voorbije jaren, goed vol”, aldus Alfons Poppe. “Maar Barbara en Sandrine zijn dan ook twee straffe madammen.”

“Ondanks alle perikelen over het voortbestaan van de kerken in Temse en het stopzetten van de eucharistieviering in de Heilig Hartkerk op zaterdag blijft er één vaste waarde: het kerstconcert op tweede kerstdag”, klonk het bij schepen van Cultuur Lieve Truyman (N-VA), die het muzikale duo mocht aankondigen.

“Wie er al bij is geweest, weet dat het telkens heel bijzonder is. Over de heuse kerstshow met het koor Scala in 2015 spreekt men in Temse nu nog. Ook de fluwelen stem van Free Souffriau het jaar nadien was prachtig, wat ook de aanwezige BV’s Peter Van De Veire en Kris Wauters van Clouseau toen vonden. We hebben met Garry Hagger nadien talent van eigen bodem op het podium gebracht. En nu, voor de eerste keer in Temse, voor de eerste keer samen op een podium en voor de eerste keer samen in kerstconcert: Sandrine en Barbara Dex. ”

Leuk weetje: De ouders van Sandrine Van Handenhove waren, zoals burgemeester Luc De Ryck het noemde: “Als special guest aanwezig” tijdens het concert. Waarbij hij verklapte dat Sandrine een link heeft met Temse via haar vader: “Hij was namelijk ooit nog leraar in het CVO van Temse.”

Het kerstconcert is een samenwerking van KWB Heilig Hart, Femma, Okra Temse en ACV.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *