Opbrengst derde reüniefuif Vriendenkring ’t Broebelke voor project blindengeleidehonden

TEMSE – De derde reüniefuif van jeugdclub ’t Broebelke was weer een daverend  succes. (klik hier) De organiserende vriendenkring kon dan ook een mooi bedrag van de opbrengst schenken aan het gekozen goede doel:  Het Centrum voor Blinde Geleidehonden.

In 2016 organiseerde de Vriendenkring van ’t Broebelke een reüniefuif voor de oud-leden van de jeugdclub. De dansavond kende dermate succes dat meteen werd besloten de fuif jaarlijks te herhalen. Onlangs was zij aan haar derde editie toe. Net als bij de twee vorige edities werd ook nu de opbrengst besteed aan een goed doel. Doordat de 65-jarigen de gezamenlijke viering van hun verjaardag lieten samenvallen met de Broebelfuif, werd het succes versterkt.
Resultaat: een opbrengst van 3.000 euro.

Op vrijdag 28 december werd de check uitgereikt op AC De Zaat. In aanwezigheid van burgemeester Luc De Ryck en de schepenen Debby Vermeiren, Franky De Graeve en Werner Maerevoet, en vertegenwoordigers van de Vriendenkring van Broebelke en de 65-jarigen werd de check symbolisch uitgereikt aan Miranda Pauwels. Als blinde beschikt zij al meerdere jaren over een geleidehond. Nadat zij de check in ontvangst had genomen, weidde zij uit over de belangrijke betekenis van een geleidehond voor een blinde of slechtziende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *